Financijsko računovodstvo i obračun plaća

Knjigovodstvene usluge i usluge tekućeg financijskog savjetovanja

Knjigovodstvene usluge obuhvaćaju vođenje poslovnih knjiga za poduzetnike – obzirom na gotovo svakodnevne promjene u računovodstvenoj praksi, poduzetnicima je često potrebna podrška informiranih i educiranih profesionalnih računovođa.

Naša usluga računovodstva i vođenja poslovnih knjiga sagledava vaše poslovanje u cjelini, uključuje tekuće financijsko savjetovanje i elemente menadžerskog računovodstva. Bez obzira da li želite imati odjel računovodstva organiziran unutar kompanije ili izvan nje, mi ćemo osigurati kvalitetne postavke računovodstvenog sustava informiranja kako bi dobili pravovremenu informaciju i savjet za donošenje poslovne odluke i optimizaciju poreznog rezultata.

Izrada završnih računa i poreznih prijava

Izrada završnih računa i poreznih prijava dio je naših knjigovodstvenih usluga, međutim možete nas angažirati kako bismo vašem timu internih računovođa pomogli prikupiti, razvrstati i objediniti financijske informacije o poslovanju u financijske izvještaje.

Pregled računovodstvenih evidencija i priprema za eksterni nadzor

Priprema za eksterni nadzor usluga, odnosno reviziju namijenjena je postojećim obveznicima revizije, dok je najkorisnija poslovnim subjektima koji postaju obveznici prvi put.

Administrativne usluge vezane uz kadrove i obračun plaća

Obračun plaća i poreza na dohodak dio je zakonodavstva koji se najčešće mijenja. Kako bi se izbjegli rizici koji su vezani uz zahtjevan i promjenjiv proces obračuna dohotka, svojom uslugom preuzimamo kompletnu brigu o obračunu plaća i drugih dohodaka naših klijenata.

Sigurnost je samo jedan od razloga zašto zaposliti vanjske suradnike za ovaj posao, a neki od ostalih su manji troškovi, stalna dostupnost i točna evidencija.

Izbornik