O nama

Zorica Brečić, vlasnica sam, direktorica i glavni savjetnik za financije, menadžersko računovodstvo i optimizaciju poslovnih procesa. Vjerujem da brojke čine ljudi i u svojoj korporativnoj karijeri profilirala sam se kao „people oriented CFO“. Diplomirala sam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji 1998. godine, a 2008. obranila znanstveni magistarski rad „Interni obračun i računovodstveno izvješćivanje menadžmenta u avio-kompaniji“ te stekla akademski stupanj Magistar znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja ekonomije, znanstvene grane računovodstvo. 2016. završavam Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli. Ovlašteni sam interni revizor i računovođa. Međunarodnu karijeru započela sam 1999. godine u financijama brodske kompanije Transeuropa shipping line d.o.o.. U Hrvatsku se vraćam 2004. godine gdje do osnivanja Rhea Savjetovanje d.o.o. 2017. godine, uspješno gradim karijeru internog voditelja i direktora odjela financija i računovodstva. Tijekom korporativne karijere kao projekt manager sudjelujem u implementaciji ERP-sustave SAP i Microsft Dynamics NAV.

Stečeno znanje i iskustvo s velikim veseljem i entuzijazmom od 2015. prenosim budućim generacijama kontrolera i poreznih specijalista na Institutu za menadžment, Učilištu za poslovno upravljanje, u Zagrebu.”

Tim

Usluge Rhea Savjetovanja usmjerene su na klijente koji imaju visoka očekivanja od svog savjetnika i računovodstva, koji nas u svoj tim uključuju kao ravnopravne članove čime osiguravamo da naši savjeti i podrška za klijenta imaju praktičnu vrijednost. Uz direktoricu, tim čine 4 diplomirane ekonomistice i jedan IT specijalist. Kako bi pružili što kvalitetniji odgovor na zahtjeve klijenta prema potrebi i uz prethodnu suglasnost na projekt uključujemo vanjske suradnike kako bi klijentu isporučili najbolje i najefikasnije rješenje u zadanom roku.

Naša vizija

Biti jedan od vodećih ureda za poslovno savjetovanje koji će biti prepoznat kao kvalitetan savjetodavni partner iz područja financija, računovodstva i racionalizacije poslovnih procesa svojim klijentima, izvrstan poslodavac svojim zaposlenicima i pouzdan partner kolegama i suradnicima na zajedničkim projektima.

Naša misija

Pružiti uslugu stručnog, odgovornog i pravovremenog savjetovanja po mjeri kojim ćemo unaprijediti poslovanje i financijski rezultat klijenta kako bi u sinergiji zajedničkih aktivnosti osigurali stabilnost i kontinuitet zdravog rasta svih naših partnera poštujući visoke standarde profesionalne etike i koristeći najmodernije informacijske tehnologije.

Izbornik